Om Obligentia AB

Obligentia arbetar som headhunters, konsulter och genomför utbildningar inom peapole performance och business performance.
I våra hyllade utbildningar jobbar vi nära våra uppdragsgivare med att ta fram ett innehåll som passar just er organisation och ert behov. Det som kännetecknar oss är mod och passion.

När vi åtar oss ett uppdrag inom headhunting så gör vi en ordentlig kartläggning av ert behov och vad er organisation står för, vilka är era värderingar och vad gör det att man trivs och utvecklas hos just er. 

Vi lägger stort fokus på att hitta rätt person med rätt kompetens och personliga egenskaper som stämmer överens med era värderingar och er kultur och på så sätt öka sannolikheten för att person stannar och utvecklas hos er över tid.

Vi på Obligentia brinner för att skapa nära, starka och långa relationer med våra kunder och kandidater. Vi ledorden för oss är tillit, närhet och öppenhet och på så sätt ”sudda” ut kund-leverantörs perspektivet och istället bli en samarbetspartner som över tid är med om att stärka och utveckla våra kunder. Med detta som utgångspunkt tar vi också, i likhet med betydelsen av vårt bolagsnamn ansvar för våra kunders utveckling och framgång.

Obligentia AB

Viktor Rydbergsgatan 17
411 32 Göteborg
Sweden

+46 31 774 01 70
+46 31 774 71 70
info@obligentia.se

Mattias Nilsson

Operativtansvarig / Utbildningsansvarig

+46 708 73 41 31

mattias.nilsson@obligentia.se

Anders Berglund

Region ansvarig Mitt/Norr

+46 768-94 56 45
anders.berglund@obligentia.se

Lisbeth Nilsson

Kundansvarig
Rekrytering/Utbildning/Konsult

+46 709 74 37 22
lisbeth.nilsson@obligentia.se

Share This